Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha szexkapcsolatban a nő állapotos lesz?
Semmi!
1.: Ha az elején abban állapodtatok meg, hogy szed gyógyszert és a biztonság kedvéért még óvszerrel is védekeztek - azzal, hogy ennek ellenére magot fogott, azzal valószínűleg csak át akar verni. Nőt elhagyni, mindent letagadni. Tuti nem terhes. Ha mégis, akkor ragaszkodj a DNS teszthez és tarts ki otthon az ártatlanságod mellett. A gyerek tuti nem a Tiéd!
2.: Ha az elején abban állapodtatok meg, hogy Ő szed gyógyszert és így mehet más védekezés nélkül pakoltad - akkor sanszos, hogy a Tiéd, de garantáltan át vagy b*szva. Tuti borítani fog. Dobd ki! DNS tesztet kérj, mielőtt elismernéd a puját. Kezdj új életet nulláról.
3.: Ha az elején megbeszéltétek, hogy Ő nem szed gyógyszert, de óvszeres védekezés ellenére terhes. - menjen abortuszra, egy ideig pátyolgasd a lelkét, majd dobd ki, mert tuti mással is kufircol!
4.: Ha az elején megbeszéltétek, hogy Ő nem szed gyógyszert de óvszar nélkül szexeltetek, és hüvelytablettával és/vagy esemény utáni tablettával akartátok megelőzni a terhességet - akkor vagy termékhiba volt, vagy átvert és nem használta/elfelejtette. Megoldás: b*szd ki a tyúkot a *csába, a problémáját meg oldja meg Ő!
5.: Ha az elején megbeszéltétek, hogy Ő nem szed gyógyszert és más módot sem választ megelőzésre, Te meg ennek ellenére televerted - akkor jókora hülye vagy. Megérdemled, hogy ezzel magához láncoljon a csaj és kirángasson a kényelmes kis életkédből! Edd meg amit főztél!
6os. Ezt komolyan olyan örömmel olvastam, hogy el sem hiszed!
Általában mindig dobják a nőt, azt az meg boldoguljon ahogy akar.
Köszönöm a válaszokat. Annak külön aki normális hangnemben tudta írni.
6-os jó ember lehetsz!
Én vagyok a nő!
És mondtam neki mi a helyzet, hogy nem kérek tőle semmit, ez a gyermek csak az enyém.
De nem egyezett bele ebbe, akarja ő is.
Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!