Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsm-ben kis farokkal dominánsnak lenni?
Figyelt kérdés
Van összefüggés szerintetek a pénisz mérete és a bdsm-ben hogy a férfi domináns (vagy sem)? Akinek kicsi mérete van az már nem is lehet domináns? Inkább ők szubok?
Nők, Ti mit szólnátok hozzá ha domináns a partneretek akivel kialakukt a bizalom bdsm játékokhoz, aztán kiderül hogy nem is olyan nagy a szerszáma?
2022. ápr. 10. 17:43
1/5 anonim válasza:
Nyilván van ilyen is, amit írsz, de én azért azt figyeltem meg, hogy a kis péniszű pasik többsége egyértelműen a szubmisszív szerepben érzi otthon magát.
2/5 anonim válasza:
Simán. A BDSM nem arról szól, hogy kinek van nagyobb farka. Nekem legalább is nem az a nyerő, akinek nagy farka van, hanem az, aki el tudja érni csak simán a jelenlétével, a viselkedésével és szavakkal azt, hogy behódoljak.
3/5 Dzsoki válasza:
Lehet,hogy van összefüggés. Bár,talán,pont fordítva. A kis farkú lenne a domináns,mert a behódoltatással kompenzálja a farok méretét. Egy kicsit olyan,mint amikor a kis farkúak vesznek,nagy autót.
4/5 anonim válasza:
A személyiség számit. Különben is gondolj bele egy nő is lehet domináns pedig neki nincs is farka.
5/5 anonim válasza:
Nem függ a farokmérettől. Volt olyan partnerem, akinek teljesen átlagos farka volt (14-15 cm), de a hozzáállása, fellépése, szövege és a szexben való tettei dominánssá tették az ágyban. Nagyon értette, mi az, amire vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!