Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem magam kicsit dominánsnak egy olyan lány mellett, aki tetszik?
Tudom, hogy erre vevők a lányok, titokban azt akarják, hogy kicsit alárendeljék őket. Az a baj, hogy nehéz felülírnom az izgulásomat, amikor egy nekem tetsző csajjal beszélek. Ilyenkor nem jön belőlem a humoros csipkelődés. Mire gondoljak, hogy férfibbnak érezzem magam ilyenkor mellette?
Ha már összejövök egy lánnyal, akkor amúgy ez már meg szokott lenni, akkor már megnő az önbizalmam. Tele vagyok pl. kreativitással, hogy miket csináljunk együtt, akár az ágyban, akár azon kívül, csomó módon meg tudok lepni embereket. Csak odáig eljutni nehéz számomra.
NEM minden nő akar alárendelődni! Fontos, hogy ezzel tisztában légy.
Természetesen viselkedj, ne mesterkélten!
nyitás para a dolog neve.
a legtöbb kezdő csajozónak is ez a legnehezebb szakasz az egészben és a többi szakaszban boldogul.
igazából nincsen erre biztos recept, mint a durr bele.
vagy ahogy a pua palik nevezik 3mp szabály.
odalépsz hozzá és mondasz valamit, amiben ott van az, hogy érdeklődsz iránta, száműzve a gondolatokat a fejedből.
odalépsz és megteszed minden mindegy alapon.
közben arra gondolsz, 100 év múlva úgyis minden mindegy lesz a koporsóban úrnában...így nincsen jelentősége annak sem, ha nemet mond.
de én azt tapasztaltam, hogy a nők sokkal többre értékelik azt, hogy vagány módon odaállsz és mondasz pl egy olyat, hogy-szia! megiszunk egy kávét?-
míg azt elítélik és keményen büntetik, hogy megy az összebazsajgás, vagyis a kölcsönös tetszés nyilvánítás, de nem lépsz semerre sem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!