Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok, ha nudista strandon látnátok, hogy 2 férfi egymás mellett sétál és az egyiknek kb 10 centis mütyür van a lába között, a másik meg lóbálja a 20 centist?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 13:25
1/11 anonim válasza:
Ha valakinek nyugalmi állapotban 20 centis, az nyihog is hozzá, ha viszont teljes izgalomban van a strandon, az már a fegyverkorlátozás hatálya alá esik.
2/11 A kérdező kommentje:
Nyugalmiban nem akkora, most csak egy random számot írtam. A lényeg, hogy az egyiknek ott a kis mütyür, a másik meg lóbálja a nagy lób*szót. :D
2021. nov. 30. 13:30
3/11 anonim válasza:
Megnézem őket közben csorogna a nyálam a nagyra.
A kicsit sajnálnám a nagyra meg azt mondanám hogy kipróbálnám.
4/11 anonim válasza:
Akkor pedig az a helyzet, hogy nyugalmi állapotban igen nagy különbségek lehetnek, amelyek izgalomban eléggé kiegyenlítődnek.
Szóval, megfelelően feltüzelve ez a két férfi lehet közel egyforma is.
Ha viszont mégsem, akkor valószínűleg ez nem zavarja őket, azért vannak együtt.
5/11 anonim válasza:
Először is sose mennék nudista strandra. Amúgy meg nem érdekelne, tudom hogy van vér és húspénisz, lehet hogy felállva mindkettő közel ugyanakkora lenne. Lankadtan nem számít mekkora.
6/11 A kérdező kommentje:
Azért van az a különbség, ami már lankadtan is látszik, hiába vérpénisz. Én most arra gondoltam.
2021. nov. 30. 13:37
7/11 anonim válasza:
Semmit, minek reagálnék bármit is? Pont nem érdekel, ezért se járok nudista strandra.
8/11 anonim válasza:
Azt, hogy ki a faxot érdekel? Képzeld el nem azért mennek a nők nudira hogy a pasik farkát bámulják. Teljesen természetesnek veszik a meztelenséget és ugyanúgy a testalkatot, az embert fogják először megnézni nem a szerszámát. Bocs, de látszik sosem jártál nudin és teljesen téves elképzeléseid vannak róla!
9/11 anonim válasza:
Kizárt, hogy valaha nudista standra menjek. De az elméleti válaszom annyi, hogy lankadtan páromnak is 10 centi, de ha áll, akkor 17, ami nekem tökéletes. A 20 centis meg biztos durva látvány, de a valóságban közel se áll olyan keményen, és azért az már túl nagy. De biztos megnézném, ilyet úgyis ritkán látni.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor párodnak nagyobb, mint nekem. Lankadtan nekem is kb 10 centi, de állva 14-15
2021. nov. 30. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!