Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha külföldi nudista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha külföldi nudista strandon vagytok és láttok egy pasit hogy kicsapja magának,megnézitek?

Figyelt kérdés

Vagy elfordultok?

Ha ott van a párod, mit csinálsz, ha ezt látod?

Ha barátnőiddel mentél,és nincs ott a párod, mit csináltok?

2021. okt. 27. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ha elkezdene masztizni egyből kidobnák a nudiról de hagyjuk ezt a kis apróságot természetesen nem érdekelne.
2021. okt. 27. 20:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Mi spanyolban voltunk haverokkal, ott senkit nem dobtak sehova.Egy komplett partszakasz, ahova csak nudisták jártak.

Hááát olyan dolgokat láttunk ott, hogy a kérdésem ahhoz képest estimese csak.

2021. okt. 27. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy neznem meg. Nem izgat egy idegen pasi masztija.
2021. okt. 27. 20:05
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem, undorító az ilyen. Egy nudista strandon nem illik ilyet csinálni, az nem a szexualitásról szól..
2021. okt. 27. 20:16
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem megyek csak hivatalos, körülzárt helyre, ahonnan rövid úton kidobják ezeket. Gyomrom kifordul tőlük.
2021. okt. 27. 20:18
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

Itt most az megy hogy nem, de ha látnák a testem ők csapnák ki. Mindjárt idevágják hozzám a nemzetközi károly díjat akkora károly vagyok még hó végén is kellek minden asszonynak de már szóba se állok velük

23F

Testépítő

2021. okt. 27. 20:21
 7/13 anonim válasza:
17%

Megnézném, mert izgatna. Ha be akarna vonni a játékba szerintem nem mondanék nemet.

Ha lenne párom, akkor szexelnénk...hogy kettesben vagy hármasban az helyzettől függ.

Barátnőkkel? Sajnos nincsenek bevallalos barátnőim, úgyhogy valószínűleg csak nevetnenk és elfordulnank.

2021. okt. 27. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Akkor te csak nézegesd a hokizó majmokat.
2021. okt. 27. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Kinevetném, megrúgdosnám és rendőrt hívnék.
2021. okt. 27. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Na, ezért nem járok én ilyen helyre. L.
2021. okt. 28. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!