Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kakiszexet próbálta itt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kakiszexet próbálta itt már valaki?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, akit izgat, és már próbálta?

Elmesélné részletesen, h hogy történt? Érdekelne, h hogy jöttél rá, h izgat, hogy találtál rá partnert, hova adtad/ esetleg kaptad, milyen az íze, nem lett- e bajod tőle?

Elsősorban lányok válasza érdekelne, de fiúk is írhatnak. Esetleg h van olyan, aki nem próbálta még, de szívesen kipróbálná, az is érdekelne.

aug. 22. 13:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Próbáltam.
jan. 9. 13:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Még nem próbáltam de kipróbálnám. Legfőképp adni és csak heteróval.
jan. 11. 08:36
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Figyu, a szarás nem szex. Van a szarás, meg van a szex. Az sem szex, ha levizelitek egymást.
jan. 11. 09:31
 14/23 anonim ***** válasza:
De ha szarnak közbe és szexelnek a szarral akkor szex =szar szex
jan. 11. 13:34
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

Én inkább csak egyedül csinálom.

Felveszek harisnyanadrágot és abba kakilok aztán szétkenem a testemen és az arcokon.

Nagyon élvezem de egyet értek ez tényleg nem szex.Inkább csak az izgalomra való vágy egyik módja.Sokan vannak akiknek egyre extrémebb ,bizarrabb ingerre van szükségük az szexuális vágy kialakulásához.Nem tudom hogy hol a határ.Valószínűleg én is ilyen vagyok nem tagadom.

Jó lenne egy partner nekem is de nem ragaszkodom hozzá mert így is nagyon élvezem .

jan. 17. 10:14
 16/23 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Nem írtam 56/f vagyok.

jan. 17. 10:19
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
Én kb 10 éve kattantam rá. Egy bnőm lovagolt rajtam háttal nekem és láttam a popsiját, kezdett az élvezettől kitágulni és láttam a kemény kakijának a végét. Mondtam, hogy nyomja nyugodtan, ilyenkor a punci nagyon szorít. És szépen lassan kitólt egy nagyon kemény, vagy 20 cm eset a hasamra. Kicsit furcsa volt bevallom, de izgatott ott akkor rendesen. Azóta játszom magamban is így-úgy. Én is van amikor harisnyanadrágot felveszek, csak ezért, és ülve telenyomom, ilyenkor a hígabbja előrejön a farkamig és ez (is) jó.
jan. 17. 10:31
 18/23 anonim válasza:
47%
Eddig csak egyedül próbáltam, de azt nagyon szeretem! Ennek ellenére keresek olyan lányt, akinek bejön a dolog! F25
jan. 27. 21:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Én 56 éves vagyok és szívesen kipróbálnám férfival,travival vagy crossdresserel.
jan. 30. 21:09
 20/23 anonim ***** válasza:
72%

Igen, izgató. Én úgy fogom el, hogy egy újabb élvezeti érzés. Ha sorba veszem, akkor így néz ki :

1. punciba

2. popsiba

3. szájba

4. mellek között

5. lepisilés közben élvezni

6. maszturbárorba élvezni

7. kakival bekenve élvezni, nos ez az ami egy újabb forma, mióta csinálom

Szóval én ezért élvezem a harisnyanadrágba kakilást és úgy elélvezni.

Ezek ugye mind mind más jellegű érzések, vagyis ez még egy fajta nálam. Mindegyik jó, de mindegyik más érzés agyban és a farkamon is.

jan. 31. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!