Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kakiszexet próbálta itt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kakiszexet próbálta itt már valaki?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, akit izgat, és már próbálta?

Elmesélné részletesen, h hogy történt? Érdekelne, h hogy jöttél rá, h izgat, hogy találtál rá partnert, hova adtad/ esetleg kaptad, milyen az íze, nem lett- e bajod tőle?

Elsősorban lányok válasza érdekelne, de fiúk is írhatnak. Esetleg h van olyan, aki nem próbálta még, de szívesen kipróbálná, az is érdekelne.

aug. 22. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
maga a kaki nem izgató, de ha egy kicsit büdibb egy nő popója, vagy pukizik szex során, az izgatja a fantáziám
aug. 22. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Én nem, de a pisiszexhez ragaszkodom 😍
aug. 22. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

És abban mi tud izgató lenni hogy lehugyozzátok egymást? :D

aug. 22. 17:50
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
én személyszerint nem de eléggé megmozgat/izgat , szivesen ki próbálnám de nyilván azis bennem hogy lehet hogy utána rendesen utálni fogom
szept. 1. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
3# próbáld ki, megtudom, egy hidratált női pisi isteni, főleg, ha bepisil és a pisis bugyiját szívogatom, miközben elélvez...
szept. 2. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
A fene a gusztusodat...
szept. 2. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
most csak azért mert a 3-mas kérdezett valamit miért kellet ennyire le pontozni XDDD ennyire snowflakek ne legyünk már...
szept. 2. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kipróbálnám,ha van ilyen hölgy,keressen)44f
nov. 5. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

5-ösnek mennyire igaza van.

Én is játszom így a bnőmmel, 69-ezünk, rajta bigyi van még és úgy pisil az arcomba, én meg rácuppanok a pisis bugyijára közben, imádom az ízét.

Van hogy megiszik 2 pohár pezsgőt, na az aztán tud nála mennyiséget produkálni, kb 15 perc után, aztán még issza, és még issza, mire elfogy az egy egész üveg. Ami utána jön élvezkedésben azt meg még jobban élvezzük és kész.

nov. 10. 07:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Kár, hogy itt a nemiszervbe hányást nem hozzák fel, pedig velejárója.

Én a barátnőmmel szoktam így, de nem nagyon szereti. Ráül a számra és elkezd fosni, hugyolni. Majd mikor jön az inger, fordulunk és belehányok a puncijába. Azt mondta csípni szokott, és büdös volt a nunija napokig.

dec. 26. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!