Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mikor ti izgatjátok a (női) partnereteket nektek közben merev marad a péniszetek vagy lelankad?
Figyelt kérdés
aug. 20. 21:42
1/16 anonim válasza:
Párom az ennyitől fel se izgul. Kinőtte az ilyet.
Exem az már attól állt, hogy hozzám ért.
2/16 anonim válasza:
Változó.
Volt már, hogy A, és volt már, hogy B.
5/16 anonim válasza:
Változó, az se mindegy meddig nyalok, persze 69-ben nincs ilyen gond.
6/16 anonim válasza:
Nekem merev marad,sőt nagyon beindulok ha látom élvezi a lány amit csinálok ;)
7/16 anonim válasza:
Változó, általában nem az, mivel arra koncentrálok amit csinálok, hogy a partner mit reagál, mit hogyan csináljak stb.
Van amikor fél merev, vagy teljesen az vagyok, ez függ attól mennyire vagyok fáradt, mikor volt szex/élvezés utoljára...
9/16 BohócKolbász válasza:
Igen, ha van partnerem és vele foglalkozok akkor mindig áll, mert vágyok rá.
10/16 anonim válasza:
Több dologtól is függ. Szóval azt mondom ez változó. Ha nagyon kell koncentrálnom, akkor többnyire lepuhul. De nem baj mert egy pillanat alatt fel lehet szopni.
Aki nem hiszi... 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!