Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok sok pasi akart már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok sok pasi akart már nektek pénzt fizetni itt szexért cserébe?

Figyelt kérdés
igaz hogy milyen szánalmas?
aug. 20. 12:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es

Teljesen mindegy milyen kiszolgálásért és élmlényekért,ezt akkor is prostituciónak hivják,ami szerintem gáz..

aug. 20. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Jogod van a véleményedhez.
aug. 20. 14:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Volt pár...
aug. 20. 14:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Sok a farokcsóváló... Itt is és a való életben is.

Az pedig szánalmas, hogy annyira se kellenek senkinek, hogy pénzzel akarják megvenni az élvezetet...

1. Felháborító, hogy minek néznek...

2. Mit gondolnak... Mosolyogva farkukra cuppan egy idegen...

+azt se kérdezik mi van velem és értékrendemmel...

3. Szánalmas, nevetséges egy réteg.

aug. 20. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nő biztos nem fizetne, még ingyen se kellettem senkinek
aug. 20. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
25%
#15 , akkor kicsit fejleszd magad. Növeld az értékedet. Ha adott szint fölé érsz, fizetni is fognak a csajok. Lehet lesz közte idősebb stb, de az mindegy
aug. 20. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
#15 Szóba se állnának velem
aug. 20. 20:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen. Partnerkeresőn is ajánlották már fel. Itt, ezen az oldalon nagyon gáz, mert azt se látja hogy nézek ki. Elkeseredettség netovábbja.

Normál partner kereső appon annyira nem ítélem el őket. Biztos van rá igény női részről ha ezzel próbálkozik. Viszont kicsit sértő. Ennek ellenére elsőre udvariasan szoktam elutasítani. Ha tovább próbálkozik tiltom. A legnagyobb összeg amit felajánlottak nekem az félmillió forint volt. Akkor nem sokkal maradt el a havi nettó fizetésemtől. De ilyen 50-100e forint között szoktak. vagyaid.hu-n rengeteg férfi ezzel próbálkozik. A legnagyobb csalódás az amikor amúgy szimpatikus az illető és már fejemben van hogy megpróbálnám vele, majd elvágja magát egy ilyennel.

aug. 21. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!