Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a megfelelő méret?
igen igen! ilyen kérdések rengetegszer voltak már, az első válaszolónak teljesen igaza van! (17cm től 20cm ig amibe természetesen a 18cm 19cm beletartozik) ezek a legjobb méretek! nekem legalább is
31N
Nekem csak 12 centi..de van akikkel igyis ossze tudtam/tudok jarni. Aztan lehet mazochistak es azt elvezik, hogy nem elvezik🤷
De egyszer megneznem mar, h olyan aki ennek ellenere talizik velem az mit erezne vagy hogy viselkedne egy +16 es vastagabb merettol...csak igy lehet ezt az emberiseg szamara oly lenyegi kerdest, hogy mig mindenfele valsagban vagyunk milyen penisszel lehet jobban baszni a noket🥹
Szoval ugyanitt pasi havert vagy csajszit keresek aki nyitott a harmasra:)
Ez meg miféle hülye kérdés? Egy nőtől? Muhaha... Én évek óta ide járok, de még pöcsméregetős kérdést nem írtam ki.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!