Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is így kellene?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy az esküvőnél benne kellene lennie a fogadalomban hogy a feleség engedni fogja az anált. Szerintem így korrekt.aug. 19. 22:23
31/42 anonim válasza:
"#5 főleg seggbe"
Csináld férfiakkal.
Akkor még házasság sem kell, nemhogy házassági fogadalom.
32/42 A kérdező kommentje:
Ne ajánlgassátok nekem a férfiakat,mert hetero vagyok!
Amúgy most úgy tesztek mintha nem tudnátok róla hogy sok nő szereti az anált és igényli. Mire ez a túljátszott álérzékenység?
aug. 20. 22:47
33/42 anonim válasza:
Kevesebb nő élvezi, mint aki nem. Te meg kretén vagy.
34/42 A kérdező kommentje:
Ezt te honnan veszed? A feleséged is szereti.Tudom.
aug. 20. 23:14
36/42 anonim válasza:
Kérdező! Nincs ebben semmi szégyellni való, 2024 van, elfogadjuk a másságot. Az a férfi, aki annyira rá van kattanva az ánuszra, hogy az esküvőjén, család előtt is erről akar nyilatkozni, az elég valószínűtlen, hogy hetero. De nincs is ezzel semmi baj, fogadd el magad, és rád talál a szerelem, és akkor minden nap mehet majd az anál olyannal, aki szereti és igényli is. Nem kell látens homokosként leélned az életed!
37/42 A kérdező kommentje:
35 Tapasztaltam.
aug. 20. 23:36
38/42 A kérdező kommentje:
36
Ez hülyeség! Csak azért mert a férfiaknak is van még nem jelenti azt hogy nekem mind1.
Most ilyen alapon akkor aki szeret csókolózni is meleg mert szája a férfiaknak is van.
aug. 20. 23:37
39/42 anonim válasza:
Az anált a férfiak élvezik kapni is. Tudod a nőknek nincsen ott semmi, ami izgatná, vagy ingerelné, de nektek ott a prosztata. Ha ennyire nagyfiú vagy, akkor tedd magad hasznossá, és rendezz le egy meleg fiatalembert. Mindketten élveznétek, azzal ellentétben, amikor nővel csinálod, ahol csak te. Itt viszont mindenki nyer. Ne tagadd, éld ki magad!!
40/42 anonim válasza:
Te tapasztaltam az én párommal az anális szexet? Na mesélj. Milyen az ágyban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!