Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,voltatok már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,voltatok már olyan pasival akivel csak a farok mérete miatt lett szex,de maga a pasi nem igazán jött be?

Figyelt kérdés
aug. 19. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 19. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Volt 1× neten ismerkedtünk, küldött képet, nagy volt.

Érdekelt az ügy, találkoztunk. Nagynak nagy de nem volt kemény.

Vigyorogtam és elköszöntem.

Többet nem mentem.

Töröltem mindenhonnan.

aug. 19. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
1x egy megfelelő oldalon irni kezdünk, a aztán csak taliztunk, mert ez volt a cél. Pár alkalommal még összejártunk, de emberileg nem passzoltunk egymáshoz.
aug. 19. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Igen, szexpartner keresőn direkt kerestem olyan pasit akinek hatalmas, vastag farka van. Csak akartam érezni milyen az amikor bőven átlag feletti van bennem. Érdekes élmény volt elsőre. A pasi egyáltalán nem jön be külsőre, idősebb is 26 évvel. De nagyon jó fej,abban maradtunk csók nincs, azt nem szeretném, csak dugjunk. Élvezetes... fél éve kb heti 3szor lerendezzük egymást alaposan, aztán meglatjuk...tart amíg élvezzük..

22L

aug. 19. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ferjem elott tobb ilyen is volt :) 38L
aug. 19. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokszor volt ilyen a kiélős korszakomban.
aug. 19. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen
aug. 20. 05:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt igen
aug. 20. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!