Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nőtt meg igazán a farkatok?
Figyelt kérdés
Most mekkora? Önbizalmat adott, hogy mennyit nőtt? Büszkék voltatok rá?aug. 19. 14:22
1/12 anonim válasza:
Passz, nem emlékszem rá.
18cm.
Miért lennék rá büszke? 😅😅😅
Az agyamra sokkal büszkébb vagyok!
2/12 anonim válasza:
#1 azért a farkad sem elhanyagolható :)
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem olyan 12 és 16 éves korom között.
Onnan már a magasságom se és a farkam mérete se lett nagyobb.
Most lankadtan 5-6cm, állva 16cm.
Én örülök, hogy ekkora és olyan amilyen.
25 éves vagyok.
5/12 anonim válasza:
2: passz, sosem gondolkodtam azon, hogy büszke vagyok-e rá 😅😅😅
Tetszeni tetszik, meg vagyok vele elégedve abszolút.
Talán az egyetlen testrészem amivel meg vagyok elégedve 🤣😔
6/12 anonim válasza:
12 évesen, amikorra kiszőrösödött. 11ről 18ra
7/12 anonim válasza:
Az enyémet már csecsemőkoromban külön pólyálták be....
8/12 anonim válasza:
Nekem már 14 évesen 19cm volt. Azóta viszont nem igazán nőtt.
Én inkább szégyelltem.
20f
9/12 anonim válasza:
igen nekem is 14 évesen 19cm volt, annyi idősen engem is zavart nem is szeretem otthon se boxerba lenni mert annyira dudorodott nyugalmi állapotba is , most kb 21 22 cm
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!