Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor nőtt meg igazán a farkatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nőtt meg igazán a farkatok?

Figyelt kérdés
Most mekkora? Önbizalmat adott, hogy mennyit nőtt? Büszkék voltatok rá?

aug. 19. 14:22
1 2
 11/12 NTBS ***** válasza:
100%
A kamaszkori változás során. Pontosan nem emlékszem.
aug. 27. 07:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos azt az igazán megnőtt dolgot nem éreztem sosem. Az megmaradt, hogy mikor felállt, már 11-12 évesen is akkora volt, mint most, 14-15 cm, vagyis akkor nem tűnt kicsinek. De olyan 16-18 éves koromra kicsinek éreztem. És vékonynak. Feltűnő volt, hogy 18-20 éves koromban bár hosszban nem nőtt semmit, de jelentősen vastagabb lett állva, a golyóim is valahogy megnőttek, nagyobb lett a csomag. És lankadtan sem megy össze azóta olyan picikére, hanem egész normál mérete marad, kb 10 cm, és viszonylag vaskos. Emellett közben összejött az első barátnő is, akivel szexeltem rendesen, és éreztem, hogy bizony nem olyan kicsi ez, mindez együtt hatalmas önbizalmat adott. Az már kevésbé, hogy nem állt mindig olyan betonkeményen, ahogy én azt otthon egyedül elképzeltem, meg 2 perc után elspricceltem mindig, de ez sem rontotta a kedvem. Szerencsére azóta ebben is sokat fejlődtem.
aug. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!