Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látta először kamaszkorodban idegen felnőtt nő a péniszedet?
Figyelt kérdés
Nálam : 15 éves voltam, gimi, férfi mosdó, piszoárnál voltam, de csak utána vettem észre hogy az egyik fülkében takarít a takarítónő. Izgalmas volt, merev is lettem tőle, mert csak pár mp után vett ő is észre.
A kb. 40 körüli hölgy mondta hogy jaj bocsi és kiment, de láttam hogy mosolygott amikor meglátta.
aug. 19. 12:35
1/8 anonim válasza:
Általános nyolcadik osztályában felmérő volt futás stb. és volt előtte olyan hogy megmértek mindenünket,magasság ,súly,combátmérő,derék,csípőbőség stb.A fővárosból jöttek Főiskolás lányok,gondolom testnevelésibe jártak.Aztán a végén megnézték a nemi szervünket is,gondolom arra voltak kíváncsiak,hogy szőrösödik-e már,mert csak egy pillanatra tekintettek rá.Kamaszok voltunk aztán nagy élmény volt elpoénkodtuk,volt aki mondta,hogy ő visszamegy még egyszer. :)
3/8 anonim válasza:
15 voltam
Uszoda zuhanyzóban jött be a takarítónő takarítani
20/f
6/8 anonim válasza:
Orvoson kívül először takarítónő nyitott rám wcben miközben vertem, rosszul csuktam be az ajtót. Akkor 15 voltam.
24f
7/8 anonim válasza:
14 éves szót üdülő szégyenlős faházak fürdés csak közös zuhanyzó felnőttek .Én szégyenlős estére időzítve mikor mindenki Balaton part buli.Szóval a kétszer négyes zuhanyzó legbelső részében tusolás közben egy 40 év körüli nő érkezett picit illuminált állapotban be lépett az első gondolatom az volt hogy a női mosdóba jöttem!De mint kiderült ő tévesztett :€
8/8 anonim válasza:
Privátban leírom a sztorit ha érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!