Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek kisfiú korában is már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek kisfiú korában is már nagy volt a fütyije a kortársakéhoz képest, annak felnőtt korában is nagy lesz a farka?

Figyelt kérdés

júl. 21. 17:42
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Valószínűleg igen. Nekem 14 évig elég apró volt, aztán szépen lehagytam a haverokat.
júl. 21. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekem hús farkam van és már tini koromban is meglátszott hogy nekem nagy van azóta még nagyobb lett :D
júl. 21. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Én gyerekként is akkorának láttam a farkam, mint most, hiszen együtt nőttünk fel🤣🤣🤣
júl. 21. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
5 éves fiamnak akkora farka van, hogy még én is azt mondom hú baz.meg, mint valami kicsi Rocco és már most piszkosul helyes gyerek. Az óvodában az óvónők rendesen nyomulnak rám feltételezem asszociálnak, hogy az apjának…. nade a kisebbiknek meg igen aprócska. Majd 10-15 év múlva kíváncsi leszek kinek mekkorára nő.
júl. 21. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon el tudja rontani a hangulatot, amikor a nő jajgat vagy sziszeg a fájdalomtól egy mélyebb mozdulat közben.

Senkinek nem hiányzik egy félbehagyott gyönyör.

Ennyit a nagy méretről!

júl. 21. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Nincs összefüggés, van gyerek aki 14 éves korában egy nyár alatt nő 15 cm-t és onnantól meg semmit, más gyerek meg még 18 évesen is nő.
júl. 21. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincs semmiféle anatómiai összefüggés a kor és a méret között azon kívül, hogy az emberek többsége 22-24 éves koráig növésben, fejlődésben van. Ezalól az emberiség csak kevesebb mint 5%-a kivétel valamilyen oknál fogva.

És az is igaz az emberi fejlődés során, hogy egyes emberek óriási hátrányból képesek az élre jutni, ahogy az is igaz, hogy egy korához képest jóval fejlettebb emberi fejlődése is képes "megakadni" egyik pillanatról a másikra.

Sok esetben nem érdemes általánosságokat megfogalmazni az emberiség fejlődésével kapcsolatban, még akkor sem, ha egyébként minden bizonnyal lehetőség adódna rá...

júl. 22. 02:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 10 évesen ha nem állt csak úgy melegben volt benne egy kis vér igazi durungnak latszott a többiekéhez képest. Mostanra azt mondom olyan átlagos inkább vékonyabb.
okt. 13. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
nekem húsfarkam volt amióta az eszemet tudom. Élvezem azóta is, elég sok előnye van 🤤
okt. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!