Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek húsfarkuk van, ők örülnek neki?
Nem szégyenlem csak utálom ha zuhanyzóba hosszan megbámulják
14cm lankadtan 18 mereven
18/f
14-15cm lógva és büszke vagyok rá. A 4-es hozzászólóval ellentétben én kifejezetten élvezem a zuhanyzóban bámészkodókat. Sokszor direkt kifelé fordulva tusolok, had nézzék! Öltözőben is szeretek egy szál farokban sétálgatni.
Viszont sokan azt hiszik, hogy állva tuti brutál nagy lehet, na ez sajna nem így van! Nyilván nem kicsi úgy sem, de nem is extrém nagy. 18cm.
27f
Strandon mennyire látszik a farkad? A csajok meg szokták bámulni?
Több húspénisszel rendelkező kollégám van, gépészként látjuk egymás adottságait az öltöző - zuhanyzóban. Kettőnek kifejezetten hatalmas. Egyikük házas, nem volt még más nővel soha. Neki nincs különösebb gondja, míg a másik agglegény, aki állandóan panaszkodik, hogy nem talál tartós párra. Ismerkedés neki is ugyanolyan nehezen megy, mint bárki másnak. Majd, akikkel eljut az ágyig, 10-ből kettő nővel jön össze a teljes szexélmény, 2 még eljátszik vele behatolás nélkül, a többi szinte sikítva rohan el. Negyven lesz lassan, de nemigen volt tartós kapcsolata, pedig vágyik rá. Értelmes, elég okos, talpraesett, mégsem sikerül neki. Ő a nagy méretét okolja.
(Engem olyan szempontból érint mindez, hogy a tudtom nélkül lecsaptam kezéről az egyik tartósabb barátnőjét, aki hozzám is jött feleségül, miközben nekem közel sincs nagy méretem, 14 centis vérpéniszem van, de jól funkcionál. Elég érdekes, hogy a nagy méretű pasiba ez is tett egy adag frusztrációt. Én viszont elmondhatom, nem minden a méret. Engem előtte sem, és azóta sem zavar az átlagméret alsó szintjén lévő adottságom ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!