Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan húsfarkú, hetero srác, aki fél, hogy a zuhanyzóban megbámulják?
Üdv, kolbász volt a becenevem.
Mindig megbámulnak.
Megszoktam. Hagy nézzék.
Ráadásuk 165 centi magas vagyok csak, így még nagyobbnak hat.
A nagyobbik fiam ilyen szégyellős egy ideje. Haverjaitól tudom, hogy még előttük is gatyában zuhanyzik. Ha meg családi körben megyünk el strandolni, fürdeni vagy úszni, akkor is utána a zuhanyzóban rá kell szólnom hogy vegye már végre le, mert gatyában nem lehet normálisan letusolni! Nem értettem a srácot sokáig, főleg azért mert 14 évesen már nagyobb fütyköse van, mint a felnőtt férfiak nagy részének! Szerencsére nem az én kis vérpéniszemet örökölte. Ahelyett hogy büszke lenne rá, fél letolni a gatyát a fiúk/férfiak előtt. Tőlem nem ezt tanulta pedig! A kisebbik fiam abszolút nem szégyenlősködik 8 éves létére. Csak ez a nagy szamár! Kisebb korában még ő sem volt ilyen, 12-13 évesen kezdte sokszor még előttem is takargatni. Először arra gondoltam hátha vmi.eü-i oka van, de rendszeresen hátrahuzatom vele a fitymáját, megnézem a heréit, szerencsére semmi gond! Kérdeztem, érte-e bármi szekálás, beszólás, de olyankor röhög hogy dehogyis! Végre a minap kinyögte, hogy egyszerűen csak zavarja, ha látják mások a farkát és irígykednek hogy neki sokkal nagyobb van.
Na ehhez mit szóltok?
Nem vagyok szégyenlős
Edzések után is meztelen tusolok
Azt nem szeretem ha valaki hosszan megbámulja
Lógva 13 cm állva 18cm
Mekkora neki lógva és állva? Szerinted mekkora lesz? Csajok előtt is szégyelli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!