Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet az hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy egy nő elvárja az orális szexet, de nem viszonozza?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom feleségéről van szó. Nagyon meglepődtem rajta mikor erről panaszkodott. Hallottam róla, hogy vannak férfiak és nők is akik nem szeretik az orális szexet, de azt hogy mellette egyoldalúan elvárják a másiktól az nekem furcsa.

Itt is ez a helyzet. A feleség imádja ahogy nyalja a férje, sőt mindig el is várja az előjáték részeként és azért is odavan ha így élvez el.

Viszont soha nem viszonozza csak kérésre. A barátom szegény már nem is kéri tőle, mert olyan unottan csinálja hogy látszik rajta teher számára.

A higiénia nem lehet gond, mert minden szex előtt mosakszik a férfi. Inkább valami olyan lehet hogy maga a szopás megalázó számára. Aki ilyet gondol az miért gondolja, hogy a nyalás meg nem az?? Egyszerűen nem értem. Azt hittem inkább csak olyan van hogy a férfi várja el, de nem akarja csinálni.

aug. 19. 00:09
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsés csaj. A pasit sajnálom. A szexnek a kölcsönös örömszerzésen kellene alapulnia.
aug. 19. 00:12
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ne foglalkozz ilyenekkel. Én se teszem. Éretlenek, frusztráltak
aug. 19. 00:13
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Van aki szeret adni. Van aki nem. Ha a kommunikáció 0 és a csávó papucs azt mondai, hogy számára nem kényelmes ez a felállás, akkor ez van. Szerintem egyik oldalról sem önzőség azt mondani, hogy valamit nem szeretek, az ilyen határokat tiszteletben kell tartani. Az az önzőség, ha az egyik félnek nem kellemes és mégis elvárják tőle. De neki kell kiállnia magáért, más nem fog.
aug. 19. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Meg kéne beszélniük. Ha erre képtelenek de mégis együtt vannak akkor nem értem mi a panasz tárgya.
aug. 19. 00:18
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Ki se nyalnàm az ilyen önző nőt...
aug. 19. 05:18
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

Kamu ez.

Ha már mindent tudsz és elmondják neked akkor ezt miért nem kérdezed meg.

aug. 19. 06:53
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Ez kiderült már a kapcsolat elején. Miért nem akkor reklamált?
aug. 19. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!