Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen dolog az neked férfikén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog az neked férfiként, ha a nő akivel szexelsz nagyon rövid idő alatt eljut az orgazmusig?

Figyelt kérdés

Pl 2 perc vagy max 5 perc alatt. Neked ez túl gyors? Jobb lenne ha hosszabb időre lenne szüksége hozzá?

Ilyenkor mire gondolsz? Miért lehet ez?

aug. 18. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
hogy ilyen jó vagyok 😎
aug. 18. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem zavar. Olyankor igyekszem, hogy legyen neki második, harmadik, akárhányadik orgazmusa is.
aug. 18. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Ő ilyen, nem baj legyen minél több, hogy jobban élve együttlétet. Nincs ezzel semmi gond.
aug. 18. 23:13
 4/9 StevenUp ***** válasza:
79%

Mivel nekem azért kell egy kis idő, amíg elélvezek így úgy vagyok ezzel, hogy addig legyen a nőnek minél több orgazmusa.

Szóval nem zavar

aug. 18. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Hamar jön az első orgazmusom, és addig amíg a férfi elélvez bennem jön sorba a többi. Eddig senkit nem zavart, hogy egy aktus alatt van akár 5 orgazmusom is. Sőt, igazából mindenkinek tetszett, hogy nem kell erőlködni, hogy egy összejöjjön, hanem sokkal felszabadultabbak voltak ők is ezáltal.
aug. 18. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Ennek így kell történnie ahogyan az előző is leírta! Ez a legjobb!
aug. 18. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Volt ilyen csajom. Azt hittem egy isten vagyok az ágyban :D aztán volt akinél több kellett, és az sem volt néha elég. Ha a szex mellett, más dolgok is jól mennek, az nagyban megkönnyíti az együttélést adott esetben.
aug. 19. 01:15
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha képes utána folytatni akkor nem zavar, viszont volt olyan párom akinek annyira érzékeny lett orgazmus után hogy pár órát pihentetni kellett.

Na az nem volt olyan jó, vele rendszeres volt hogy épp hogy elkezdtük ő el is ment én meg ott maradtam álló karokkal kielégítetlenül...

aug. 19. 08:51
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Nők esetén nem probléma ha gyorsan elélvez, épp ellenkezőleg, az önbizalmunknak ez jót tesz.

Feltéve persze, hogy nem hagyjuk abba.

aug. 19. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!