Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az új barátomat amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátomat amikor a számmal kényeztetem , sosem élvez el tőle , pedig azt mondja nagyon jól csinálom... és ránézésre is élvezi?

Figyelt kérdés
Azért hazudik hogy ne bántson meg vagy fiúk veletek is van ez igy hogy ettől nem elveztek el? 20N
aug. 18. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki akar oralnal elevezni. Vagy ugy keves az inger nem eleg az elvezeshez. Vagy nem akarja h kikopd a veget.

De a legjobb lenne ha megkerdezned ...

aug. 18. 15:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is nehezen tudok szopástól elélvezni, de az az igazság, hogyha igazán jól csinálják, akkor azért igen.
aug. 18. 15:12
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem mégse csinálod olyan jól, vagy nem akar úgy elélvezni.
aug. 18. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Van már mögöttem jópár év és eddig egyszer sem tudtam csak szopástól elmenni, élvezem meg jól esik de ez nekem kevés.
aug. 18. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok elmenni bármennyire ügyes is.
aug. 18. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Több partnerem azért nem ment el szopás közben, mert nem volt képes rövid időn belül másodszor is felállni. Így csak akkor élveztek a számba, amikor nem volt behatolás. Pl. menzesz miatt. De olyan is volt, aki nem tudott csak ettől élvezni.
aug. 18. 15:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem eddig mindig sikerült élvezésig szopni a srácokat, nem azt mondom hogy nagyon jó vagyok,

De szoktam kézzel is rásegíteni, mélytorok, csúnya beszéd stb

Ettől izgalomba jönnek

aug. 18. 17:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Rosszul csinálod akkor.

Nekem is volt hasonlóba részem és nem hogy nem tudtam elélvezni de még le is konyult.

Olyan idétlenül csinálta a csaj.

aug. 18. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Sok partnerrel a hátam mögött teljesen bizonyosan kijelenthetem, hogy én nem tudok szopástól elmenni bármennyire is ügyes a lány, bármennyire élvezem, hiába.

Lehet, hogy nála is ez a helyzet, nem tudhatjuk.

aug. 18. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudsz szopni! Csak a pasiknak van annyi agyuk hogy ne bántsanak meg, ne maradjon benned gátlás a következő kaocsolatodra! Fordított esetben meg kíméletlenek a nők.
aug. 19. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!