Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkahelyén a wc-ben kényeztetem a barátomat, az megalázó?
Figyelt kérdés
jan. 4. 00:24
3/13 anonim válasza:
Mármint neked?
Akkor, ha kiderül, hogy máshol nem is tudja megoldani. Vagy ha lebuktok.
4/13 anonim válasza:
Állandó partnert leszopni a wc-ben csak gusztus dolga de nem megalázó. Alkalmi szopás viszont olcsó és gáz.
6/13 anonim válasza:
Kinek?
Ha velem tenné a párom, nekem biztos nem lenne az...
Szerintem neked sem amúgy.
7/13 anonim válasza:
Munkahelyi klotyóban? Nincs a faszinak pénze kivenni pár órára egy lakást ha már saját kéró nincs? Az ilyen verje magának. Ki az a faszi? A Tom Hardy? ne alázd már ennyire magad.
50 F
8/13 anonim válasza:
Nincs jobb és szebb mint a húgy és szar szagba csinálni ezeket.🤮🤢🙊
9/13 anonim válasza:
Kell gusztus hozzá. Elég romantikus egy legény lehet.
10/13 anonim válasza:
Azért találhatnátok jobb helyet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!