Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszik a fiúknak a magasabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a fiúknak a magasabb francia konty?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy a hetero fiúk mennyire preferálják a magasabb francia kontyokat. Az ismerőseim szerint jobban áll kiengedve (hosszú hajam van), de még nem nagyon láttak ilyen "french bun-t".

Ez egy elegánsabb konyt, szerintem szépen megnyújtja a fej hátsó vonalait. (Csattal, esetleg anélkül, vagy hajpálcával csinálnám)

A válaszokat köszii

aug. 18. 14:27
A kérdező szavazást indított:
Kiengedve egyértelműen jobb a hosszú haj, ez a stílus nem is tetszik
Kiengedve jobb, de néha érdekes lehet ez a hajstílus
Egyértelműen tetszik a french bun, annyira, vagy jobban, mint a kiengedett haj
15 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de nincs hajfétisem. Az egyenes haj tetszik, és az egyenes beszéd
aug. 18. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbbnek mindegy. Hordd úgy a hajad, ahogy neked tetszik. Mondjuk javasolnám, hogy ne mindig ugyanúgy, megtöri a hajszálakat. Én jelenleg három-négy kontyot variálok, ilyen melegben nem bírom ki kibontott hajjal, vagy ha bármennyi is a nyakamba lóg, pedig nekem nem is olyan hosszú meg nem is különösebben sűrű. Akinek nem tetszik, nem néz oda.
aug. 18. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen csak ne az az egyenes levasalt legyen .
aug. 18. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyanyámat elviselem vele.
aug. 18. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Minden tetszik ami haj és frizu, imádom a csajszik haját!
aug. 20. 01:17
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Nincsen haj fétisem, de szerintem nagyon jól áll egy konty a lányoknak. Valóban nyújtja a fejformát és olyankor teljes terjedelmében látszik a lányok nyaka, ami szerintem sexy.
aug. 20. 23:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen egyetértek #6!!
aug. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!