Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagáltok, ha a prostinál nem tudtok elélvezni, de a prosti 2 szer élvez 1 óra alatt lovaglás közben, visszakéritek a pénzt?
Figyelt kérdés
Utána már elfárad és kissé érzékelteti, hogy lejárt az idő és sietnie kell valahovaaug. 17. 16:36
11/17 anonim válasza:
Bocs, de rengeteg jele van annak, hogy egy lány orgazmusa kamu, vagy frankó.
Sajnálom azt, aki ezt nem érzi meg a lányon.
12/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő ebben a kérdésben és igen, 2 szer élveztem. Frankón. Én teged sajnállak
nov. 11. 07:37
13/17 anonim válasza:
És a kuncsaftod visszakérte a pénzt, kérdező? Vissza adtad?
14/17 A kérdező kommentje:
Nem kérte vissza
nov. 11. 08:02
15/17 anonim válasza:
Igen, kedves kérdező, igazad van.
Én mondjuk mindíg azzal kezdem a lánynál, hogy finoman elsimogatom, elnyalom, egészen addíg, míg el nem élvez. Hangsúlyozom, hogy mindíg sikerült :-). Aztán ő úgyis megoldja az én élményem is :-).
És ez sztem így az igazán finom játék :-)
16/17 anonim válasza:
Én inkább egy előre megírt forgatókönyvnek mondanám, ami egyáltalán nem élvezetes a szexben. Inkább legyen alkalom mikor nincs orgazmusom, mint hogy egyforma menetrendje legyen minden együttlétnek.
17/17 A kérdező kommentje:
Ez is igaz 16 os. Nagyon erőltetett, forgatókönyvszerű nem jó
nov. 11. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!