Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemnek vannak nem átlagos dolgai. Kiváncsi vagyok bármelyik pont igaz e más nőkre is?
Nekem fura volt mert a korábbi tapasztalataim alapján egyik barátnőm sem volt ilyen. Kérlek írjátok meg bármelyik pontra, hogy voltatok már ilyen nővel, vagy ha nő vagy igaz e rád is a dolog?
1. Nem kell neki előjáték, akár rögtön be is tehetem ha szeretném.
2. Azt mondja jobb ha nincs mindig orgazmusa, mert az fenntartja a vágyat és gyakrabban kívánja a szexet. Velem szinte mindig van 1-2 és szerinte ezért kívánja kevesebbszer mint én. (Előző párjaival sosem élvezett el mindig).
3. Nem szereti a hosszú szexet (kb. 30 percnél többet) Sokszor kéri, hogy nyomjunk egy gyors menetet inkább, mert ahhoz van kedve (igaz sokszor fáradt is estére a gyerekek miatt).
4. Nagyon hamar van orgazmusa akár 5-10 perc után.
5. Ha esteleg eljutunk a 3 orgazmusig ott már szól hogy elég volt, mert nagyon kimerült benne, általában már 2 után szól hogy hagyjuk abba (inkább befejezi nekem orálisan).
Ok hogy minden nő más mint a többi, de ő gyakorlatilag mindenben az ellentéte annak ami a nagy könyvben meg van írva.
10/10 es te meg el is vetted felesegul?
Meg is érdemled
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!