Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Oszinten mi lehet ennek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oszinten mi lehet ennek a hattereben?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel mar egy ideje kerulgetjuk egymast, flortolgetunk, aztan tavolabb kerulunk egymashoz, majd ujra elorol.

Na valamikor egesz nap ha lat akkor "ram van kattanva" flortol velem meg hasonlok, utana meg (nem tudom mi okbol) ugy csinal mintha ott se lennek. Peldaul vagyunk egy helyisegben, es csak pl egy haverjahoz beszel es meg csak veletlenul se nez ram, pedig tudja, hogy ott vagyok.

Es nem gondolom azt, hogy csak engem kene neznie meg mittudomen, de ez fura nekem, hogy mintha direkt nem nezne oda, mintha csak levego lennek. :D

Es nem, nem tunik olyannak aki zavarba van, de ezt nem tudom hova tenni, olyan szinten ellentetes tud lenni.

aug. 16. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Mit nem értesz ezen? Kis csicska gyerek, aki próbálja előadni a nagy menőt, hogy ha ad és elvesz, akkor érdekesebb lesz a számodra. Adtál neki jeleket és ettől jól érzi magát.
aug. 16. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen pasi az életemben. Igazi nőcsábász volt, ő is ugyanezt csinálta. Egyértelmű volt, hogy tulajdonképpen nem érdeklem, csak egy numerára akar megkapni. Engem nem zavart, mert én is csak egy numerára akartam őt (jó pasi volt). Lefekudtunk kétszer, én mondtam, hogy több alkalom ne legyen. Ő az, aki nem bírja tudomásul venni, a mai napig rám írogat, gondolom talonban akar tartani. Nem bírja megemészteni, hogy van egy nő, aki nem szerelmesedett belé :D
aug. 17. 00:42
 3/4 A kérdező kommentje:
De nem ertem, hogy ez a levegonek nezes miert vinne ot kozelebb ahhoz, hogy lefektessen? 😅
aug. 17. 08:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem viszi közelebb. Amúgy lesz*r téged, ez azért van. Aztán később ha eszébe jut, akkor megint teszi neked a szépet, mert a nőket könnyű árverni szavakkal és úgyis megbocsátanak - gondolják.
aug. 17. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!