Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi állhat ennek a hátterében?
Találkoztam egy 7 évvel fiatalabb férfival.
Szombat óta amennyit lehet együtt vagyunk. Együtt alszunk, érzem, hogy kíván, de minden kezdeményezésemet lepattintja magáról. Még csókig sem jutottunk, de egész éjszakát simogat.
Nálam is így volt, még ismerkedünk. Végül nem bántam meg, hogy nem lett elsietve. Mi is együtt aludtunk, de csók még nem volt, csak simogatás és ölelkezés. Nameg rengeteg nevetés és beszélgetés. Ő azt mondta, nála nagyon lassan alakul, én ezt elfogadtam és élveztem minden percét a vele töltött időnek.
4 hónap telt el az első szexig, pedig már majdem 30 évesek vagyunk.
Hát ez az.. Ki az, aki veled alszik napok óta, mindent magkaphat de lepattint, friss ismerkedésnél? El nem tudom képzelni milyen fatökű.. Ráadásul még csók sem.. Szerintem rá kéne kérdezni, hogy mégis mi ez. Azt hiszem itt már le lettek küzdve a kezdeti akadályok, ha valikivel ágyba bújok akkor ott már nyitva az ajtó.
4es és mit nem bántál meg? Szerinted ha hamarább van szex az más lett volna? Szerintem nem.. Ha van köztetek vonzódás, megértés stb akkor 2hét múlva is olyan a szex mint 4 hónap múlva. Nem lett jobb attól, hogy vártatok ez biztos, csak ezt akarom ezzel mondani. Vagyis értelme semmi, csak időhúzás mert esetleg megtörténhet, hogy kiderül, hogy neki nem megy vagy annyira gyenge, hogy nem lehet szexnek nevezni. Akkor meg már kialakult a kötődés, szerelem, nehezebb búcsút mondani pedig ha esetleg valakivel annyira nem passzolsz akkor úgyis az a vége.
Ennek meg aztán sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!