Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi állhat ennek a hátterében?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi állhat ennek a hátterében?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy 7 évvel fiatalabb férfival.

Szombat óta amennyit lehet együtt vagyunk. Együtt alszunk, érzem, hogy kíván, de minden kezdeményezésemet lepattintja magáról. Még csókig sem jutottunk, de egész éjszakát simogat.

2024. aug. 13. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9 4-es vagyok: ebben a rohanó világban mindenki szalad, bele mindennek a közepébe, ahogy igazából én is simán tettem volna. Viszont kicsit lelassítani, teljesen másképpen megélni, játszadozni egy kicsit egészen másmilyen érzés. Rengeteget beszéltünk a szexről, mielőtt megtörtént az első. Ilyenben még nem volt részem, így lassan kinyílni valami nagyon felszabadító. Na ezért nem bántam meg.

A pakliban meg mindig benne van, hogy esetleg nem jön össze.

2024. aug. 13. 10:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Én komolyan nem értem. Ha valaki azonnal ágyba vinne, az a baj. Ha nem, akkor az a baj, biztos impotens.

Ha egy nő nem akar rögtön szexet, akkor a férfi legyen megértő és türelmes. Nem mindenki egy gép, nem mindenki tud szexelni minimális érzelemmel. Szerintem a pasinak az kell, hogy jobban megismerjen téged, legyenek érzelmek. Beszéljetek róla őszintén.

2024. aug. 13. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!