Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljegyzés után, de esküvő előtt kapnátok a párotoktól pár kimenőt, akkor élnétek vele?
Nem. Hűséges vagyok. Aki meg "kimenőt" ad, hozzá se mennék, mert nem vagyok neki fontos. A kapcsolatunkban csak ketten vagyunk.
Van párom, szerencsére ő nem kicsapongó már. Sikerült kiélnie magát.
29N
4-es
Ezért szép hogy különbözőek vagyunk.
Nem. (31N)
Fiatalon 20-25 éves korom között, eléggé kiéltem magamat, nem érzek iránta nagy vágyat, mert megkaptam. Azért állapodok meg, mert nem vágyom többet kimenőre, úgy érzem elértem benne mindent, amit akartam. Ha mégis megint rámtörne az eziránti vágy, akkor otthagynám az illetőt, nem mennék bele egy házasságba, mert látszólag nem elégíti ki az igényeimet. Ez nem az ő hibája, hanem én nem állok rá készen akkor.
Először is nem kérek kimenőt senkitől sem.
A hadseregben volt kimenő,engedély,hogy eltávozhatsz tól-ig.
Másodsorban megtettem már mindent,mielőtt házasodok.Nincs igény kimenőkre közvetlen előtte.
Harmadsorban mi a xarért házasodsz,ha már az első napon elmész ba$ni valaki mással.
Ebből egyenesen következik az,hogy te nem jól érzed magad,mert ugy gondolod,hogy ezután meg vagy fosztva valamitől és ez egy börtönbevonulás.Tehát most még előtte gyorsan jol kell érezzed magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!