Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért nehéz azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nehéz azt elfogadni, hogy nem akarom feleségül venni soha?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk 6 év barátság után a kezdeményezésemre, mivel akkor szakított ő is, egy barátság extrákkal indult, de annyira jó lett, hogy végül rá pár hétre mondtam neki, hogy én nem akarom mással, és ha ő sem, akkor legyünk együtt. Nagyon örült neki, de azt rögtön leszögeztem, hogy nem fogom feleségül venni soha. Nem miatta, hanem nálam ez elvi kérdés, nem akarom, és kész. Azt mondta nyugodjak meg, ezzel nincs semmi probléma.

De azóta is 2-3 havonta szex után célozgat rá, hogy ő szeretne hozzám tartozni, meg hogy a barátnőit már eljegyezték...

Most akkor kihasználom? Szakítsak vele inkább, vagy ez jó neki? Mert bármikor kérdezem erről, mindig azt mondja, hogy neki így a legjobb, nem akar mást.

Aztán újra előhozza a témát.

#eljegyzés #női felfogás..
2023. okt. 1. 01:28
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert kamu a barátság extrákkal dolog. Az esetek 99%-ban valaki a lelke mélyén többet akar.
2023. okt. 1. 01:31
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 ezt értem, és igazat adok, jelen esetben mindketten többet akartunk, csak ezt én mondtam ki hamarabb.

Már másfél éve túlléptünk a barátság extrákon, ő a párom, és nem lépünk félre senkivel, de úgy érzem, hogy ez számára kevés. Házasságot szeretne, amit én meg nem.

2023. okt. 1. 01:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy írod ő már a párod. Gondolom szeretne hozzádmenni s gyerekeket. Ha neked ez nem pálya, alkor szakíts vele, mert mást akartok az élettől. S neki se kéne az irántad érzett szerelem miatt lemaradnia arról, amire még vágyik az életben
2023. okt. 1. 01:46
 4/8 A kérdező kommentje:
#4 igen, én is így gondolom. Mondjuk azt sosem mondta, hogy szeretne gyerekeket, de ugye ez minden nőbe alapból kódolva van. Nekem speciel a gyerek sem hiányzik. Fiatal vagyok még hozzá, meg addig csendes a ház, amíg nincs.
2023. okt. 1. 02:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4. Szerintem mikor elkezdtétek még nem volt benne ennyire, s mostanában kezd ez beindulni, hogy házasság, család blablabla. Szóval sajnos ezzel már nem tudsz mit kezdeni. Már nem egy irányba mennétek :(
2023. okt. 1. 02:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy te még fiatal vagy hozzá de a nőknek 30 évvel korábban zár a kapu úgyhogy vagy feleségül veszed vagy ne rabold az idejét.
2023. okt. 1. 03:16
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Nem kell feleségül venni ahhoz, hogy egy család legyetek.

A gyerek már más kérdés.

2023. okt. 1. 09:00
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem mindenki éli bele magát az ilyenbe én pl olyan vagyok h előtte megbeszélem akivel éppen vagyok valamilyen kapcsolatban/viszonyban , h ő pontosan mit is akar komolyat vagy nem és ehhez igazodok a másikhoz de ha nem akar komolyat (elköteleződni) akkor csak arra az egy dologra használom meg ő is és egy idő után tovább áll mindenki és jöhet a következő ember egészen addig amíg nem találok olyat akivel le akarom élni az életem
2023. okt. 1. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!