Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el? L
Szuz vagyok meg, tervezem a kozeljovoben elveszteni, de eleg stresszes vagyok, hogy nem fogom tudni ellazitani magam ott lent ha odakerulne a sor.
Ezert vettem egy kisebb, vekony vibratort, es par centire "mertem/tudtam" csak betenni, nem mondanam, hogy fajt de konkretan semmi kellemes nem volt a behatolas reszben, inkabb csak feszito es egyben eleg kellemetlen, fura.
Az a lényeg, hogy szépen lassan csináljatok mindent és semmit se erőltessetek. Ha kívánod a másikat nagy valószínűséggel be fog menni minden, aminek be kell mennie.
Az első előtt izgulni fogsz, mindenki izgul (én a mai napig izgulok minden partneremmel az elsőnél), de a lényeg tényleg az hogy ne idegeskedj, hanem érezd jól magad és legyél felszabadult. A szex undi, béna, teli van izzadtsággal, meg mindenféle nedvekkel, de emellett borzalmasan jó is tud lenni.
Jó szórakozást!
(+Extra tipp: Ha már megvetted a vibrátorodat, akkor esetleg kísérletezz vele. Képzeld el milyen lesz az adott illetővel, vagy valami más izgalmas jelenetet. Ha ismered a tested az nagyban segíti a szexuális kalandjaidat is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!