Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el ha mindig ezt váltom ki a nőkböl?
Talán túl monoton amit csinalsz, vagy nem éreznek belőled semmit, fogalmam sincs. Nem szoktam "döglött fóka" :DD lenni az ágyban, viszont olyankor váltottam passzívabb üzemmódra, ha az illető az istennek sem vette a jelzéseimet (szóban sem), és csak tovább erőltetett valamit, ami nekem minimum semleges, de inkabb unalmas volt. Akkor volt már olyan, hogy feladtam és ráhagytam, mert élelvesztettem a motivációmat, de totál tengeri csillag akkor sem voltam.
Szóval őket kellene megkérdezni, mi a gond, innen nincs más ötletem.
Alkalmi szexnél nem mindenki vágyik ölelgetésre, csókra, ez is lehet "zavaró" egyeseknek, de nem derült ki, hogy ezek egyéjszakás kalandok voltak-e, vagy normális kapcsolatban alakult így.
Sajnálom.:(
Pedig normálisnak tűnsz. (Úgyhogy nem írom azt, hogy gyere, letesztellek. :)
Keress inkább normálisabb lányokat, vagy beszélgess velük többet a szexről, hátha közelebb jutsz a megfejtéshez. Úgysem lesz két egyforma igényű nőd.
Nem rontasz el semmit. Manapság is a legtöbben azt hiszik, hogy ez a szex. Nincs szexuális kultúrájuk. Neked van, ezért neked nehezebb lesz partnert találni, sok szerencsét a jövőre nézve.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!