Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit rontok el ha mindig ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el ha mindig ezt váltom ki a nőkböl?

Figyelt kérdés
Szex közben nem valami aktivak a partnereim. Én csókolok, simogatok, próbálom izgatni őket. De ők semmi ilyesmit nem tesznek. Sokszor egy ölelést se kapok szex közben. A legtöbb általában nedves volt, akinél nem ott még értem is és abbahagytam a dolgot. De ha még be is van indulva vámenyira olyankor tényleg nem értem mit rontok el.

#Rossz vagyok az ágyban. #Nincs ölelés
2023. ápr. 1. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán kellene egy barátnő.
2023. ápr. 1. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A barátnő is ilyen lesz pár év múlva. 😅
2023. ápr. 1. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
A nők kb egyharmada semmit sem csinál szex közben. Én az ilyeneket csikó koromban "becsületből" megdugtam, ma már ezt nem nézem el. Részemről az ilyen döglött fóka csajok kereshetnek maguknak mást. Max egy figyelmeztetést kapnak.
2023. ápr. 1. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán túl monoton amit csinalsz, vagy nem éreznek belőled semmit, fogalmam sincs. Nem szoktam "döglött fóka" :DD lenni az ágyban, viszont olyankor váltottam passzívabb üzemmódra, ha az illető az istennek sem vette a jelzéseimet (szóban sem), és csak tovább erőltetett valamit, ami nekem minimum semleges, de inkabb unalmas volt. Akkor volt már olyan, hogy feladtam és ráhagytam, mert élelvesztettem a motivációmat, de totál tengeri csillag akkor sem voltam.

Szóval őket kellene megkérdezni, mi a gond, innen nincs más ötletem.

Alkalmi szexnél nem mindenki vágyik ölelgetésre, csókra, ez is lehet "zavaró" egyeseknek, de nem derült ki, hogy ezek egyéjszakás kalandok voltak-e, vagy normális kapcsolatban alakult így.

2023. ápr. 1. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó hát tény és való, hogy sokszor csak zargatjuk befelé a lyukba, hogy minél hamarabb végezzünk.
2023. ápr. 1. 19:56
 6/8 A kérdező kommentje:
4. Hát én kapcsolatot szerettem volna, a lányok nem annyira. :(
2023. ápr. 1. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom.:(

Pedig normálisnak tűnsz. (Úgyhogy nem írom azt, hogy gyere, letesztellek. :)

Keress inkább normálisabb lányokat, vagy beszélgess velük többet a szexről, hátha közelebb jutsz a megfejtéshez. Úgysem lesz két egyforma igényű nőd.

2023. ápr. 1. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem rontasz el semmit. Manapság is a legtöbben azt hiszik, hogy ez a szex. Nincs szexuális kultúrájuk. Neked van, ezért neked nehezebb lesz partnert találni, sok szerencsét a jövőre nézve.

N

2023. ápr. 3. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!