Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el ha nem találok barátnőt?
Figyelt kérdés
Élőben nincs hozzá bátorságom. Neten szoktam ismerkedni, néhány lánnyal összejött netről kaland. De már egy ideje azt sem találok. Bár én inkább barátnőt szeretnék, sokkal jobb lehet.
Nem értem hogy neten miért nem tudok talákozásra összeszedni egy lányt sem? Mert gondolom kalandot sokkal nehezebb találni, nekem azt sikerült, tehát annyira undorítóan sem nézhetek ki.
2020. szept. 16. 16:05
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy nem a kinézeteddel van baj, egyszerűen csak nem olyan érdekes a személyiséged amivel fenn tudnád tartani az érdeklődésüket.
2/3 anonim válasza:
Leírtad a megfejtés "nincs hozzá bátorságom". Egy nő sem fog odamenni hozzád, hogy jaj gyere szedj már fel légysziiii. Vagy legyőződ a félelmeid vagy marad a mostani helyzet. Melyiket választod?
3/3 anonim válasza:
Azért mert neten ismerkedsz ember. Élőben kell, oda menni és elkapni a nőt. Neten ez nem fog működni, mert kitudja mikor fog vissza írni, ha visszaír, átgondolja mit ír, lehet nem is nő, lehet rajtad kívül még másik 20 pasival beszél...stb. Élőben kell ismerkedni! Aki tetszik le kell szólítani és ott bevágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!