Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy jöttem már be lányoknak szexuálisan a neten, de barátnőt nem találok?
Figyelt kérdés
Volt több olyan lány is akivel irogattam, majd képcsere után bejöttünk egymásnak és találkoztunk, és nem is akármilyen lányok voltak, mert nagyon szépek voltak, komolyan mondom. De barátnőt még sem találok. Pedig én mindig is párkapcsolatot keresek.
Ráadásul nem vagyok menő kinézetű. Elég visszafogott és szolid kinézetem van, és a személyiségem is ilyen.
Mi az oka, hogy bejövök szép lányoknak, de párkapcsolatot nem találok?
2019. máj. 15. 21:08
1/5 anonim válasza:
Így nehéz megmondani. :) Nem volt egy jellegzetes pont a kialakuló kapcsolatoknál amikor a lány lelépett?
2/5 anonim válasza:
Sok helyről olvasni hallani hogy a mai lányok egy része alkalmatlan komoly párkapcsolatra, így nem biztos hogy benned van a baj, lehet a felhozatal olyan akiket te kifogtál
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg élőben kicsit mamlasz vagy.
Ez kevés lánynak jön be. És ez felülírja a jó kinézetet is.
4/5 anonim válasza:
azok a nagyon szép lányok akikkel találkoztál ők hova tűntek?
5/5 anonim válasza:
Szintén. Úgy tűnik, nem egyedi eset. Mindig jól elvagyunk, de ennyi. Marad a dumalás végül. Nem értem, ha ennyire egy hullámhosszon vagyunk, akkor miért nem alakul ki párkapcsolat. Mielőtt jönne, hogy mamlasz az illető. Lehet. De, miért van az, hogy személyes találkozó helyett jobb neki(k) inkább pötyögni és otthon elleni. A nekik úgy értendő, hogy egy időben csak egy lányról van szó. De ha megszakad hetek múlva a pötyögés, akkor a legközelebbi lány is ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!