Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik késleltetö spré vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik késleltetö spré vagy kenöcs jó arra ne süljek el gyorsan?

Figyelt kérdés

1.kenöcs vagy spré közül melyik jobb gyirs tüzelés ellen ,hát ne süljek el gyorsan ,gumi felhuzßs miatt?

2.Két kenöcsöt ami segiti pénisz merev legyen sokáig és késleltetö sprét lehet használni együtt?

aug. 16. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a gumi miatti lankadás nem fog helyre jönni semmitől sem. Keress másik óvszer méretet.
aug. 16. 16:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Ovszer függö?ovszer pont jó amit használok.

Hozzáérek pont elsülök,iugulok azért kérdem ide ki hát ha tudd valaki segiteni abban spré vagy kenöcs jobb ,gyogynöbényes viagrával.

aug. 16. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én aliexpress oldalról rendeltem kettő fajta spray-t. Mindkettőt a makkra és alá kell fújni ahol a legérzékenyebb.

Van behatási ideje talán 20-30 perc.

De ez egy ördögi kör is. Mivel nagyobb inger kell ahhoz hogy állva maradjak így igazából ugyanúgy képes vagyok hamar eldurranni. Valamit segít de órákig nem fogod bírni.

Erre ott a kamagra max, ebben van késleltető is. Így tovább fogod bírni, sőt élvezés után pár perc és mehet újra a móka.

aug. 17. 14:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!