Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember miért kajál be butaságokat az internetről?
Olyanokra gondolok minthogy a hüvelyi meg csikló orgazmus ugyan olyan, MERT mindkettőt a csikló csinálja
Vagy hogy a nők csupán kb. 20%-a (!)képes(!) a hüvelyi orgaumusra, továbbá hogy az óvszer megvéd a nemi úton terjedő nyavajáktól, így aki gumizik annak nem is kell STD szűrésre mennie.
Mert nincs saját tudása, ami szembenállna vele. Ha egy nő vagyok, aki nem élvez el hüvelyi úton, akkor nem tudom, mi a különbség csikló és hüvelyi orgazmus között, és ha a nők 20%-ának nincs hüvelyi orgazmusa, akkor csak annyit látok, hogy nekem sem. Ha meg férfi vagyok, akkor puncim sincs.
Mert tudat alatt ahhoz van szokva, hogy aki ilyet nyilvános helyen leírhat, az szakértője a témának, és nincs vele tisztában, hogy bárki írhat bármit. Hall egy logikus érvelést, és elhiszi, mert miért ne tenné.
Mert el szeretné hinni. Nincs hüvelyi orgazmusa, és szívesen hallja, hogy ez tök normális, és amúgy sem marad le semmiről. Nem szeretne orvoshoz járkálni, és örömmel hallja, ha valaki azt mondja, hogy gumival megúszhatja.
+1: végső soron te is hasonló forrásokból tájékozódsz, nem biztos, hogy mindenben igazad van.
"aki nem élvez el hüvelyi úton, akkor nem tudom, mi a különbség csikló és hüvelyi orgazmus között"
Mégis ők terjesztik legagresszívebben a blamát.
"Ha meg férfi vagyok, akkor puncim sincs."
Viszont van lehetőséged rengeteg nővel tapasztalatot szerezni.
#5 azért nem, mert sok esetben nem csak ténylegesen a hüvelynálkahártya és mégszáj tartalmaz kórokozót, másrészt vannak olyan kórokozók amik a bőrfelszínen keresztül is fertőznek, még nyálkahártya kontakt sem kell hozzá.
Látod, ezt például nem tudtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!