Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szobában több ember? Szégyenlősség?
Figyelt kérdés
Csendes szex miközben más is van a szobában? Ti nektek mi a véleményetek erről? Azt hittük alszik kiderült hogy mégsem. Következő nap meg is kérdezte mi történt éjjel.aug. 15. 15:59
1/9 anonim válasza:
Ennyire nem kell primitívnek lenni. Ki lehet bírni azt a pár napot, nem? Nem vagyunk állatok, tessék tekintettel lenni a körülöttetek lévőkre. Rosszul vagyok az ilyen emberektől.
2/9 anonim válasza:
Belefér, én is szexeltem már kollégiumi szobában...
3/9 anonim válasza:
Szexeltem úgy hogy más is volt a szobában.
6/9 Sz.Árpád válasza:
Volt nekem is ilyen régebben, csak a haverom matt részeg volt, és végig csak aludt.
7/9 gabor49 válasza:
nincs abba semmi de bunkosag rakerdezni
9/9 Senior Séf válasza:
Fiatalkorban, amikor amúgy sincs hol, bocsánatos bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!