Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostiknál miért vannak az alábbi jelenségek?
Lassan 1 évnyi prostihoz járás és kb. 30 lány után az alábbiakat vettem észre, amikről bár van elméletem, de nem teljesen értem:
- Sok lány ha nem nagyobb városban vannak, hanem egy faluban, akkor mindig a legközelebbi nagyobb város nevét adják meg mint tartózkodási hely. Ez mindig csak utólag derül ki, és mivel nincs kocsim, ezért nem tudom megoldani, hogy elmenjek hozzájuk, taxiért meg nemfogok 20k-t kifizetni.
- Jó pár lánynak ugyan az a telefonszáma. Ők azok, akiknek tényleg van stricijük?
- Valaki kétnaponta átnevezi magát, vagy letörli, és újra felteszi magát, mint 'új lány'.
- Bevett szokás, hogy megbeszélünk valamit telefonba, elmegyek, leteszem a pénzt, majd miután megfürdök, a pénz eltűnik a lány kedvével együtt, és közli, hogy bocs de ez és ez mégse fog neki menni. Utána meg elutasítja a negatív értékelésemet. És ez olyan lánnyal is előfordult, akinek 10+ pozitív értékelése volt.
Egyesre: nyilván nem akarja, hogy mindenki tudja a faluban.
Kettes: ez lustaság szerintem mert ettől még lehetne külön teló. az is lehet, hogy csak együtt laknak és egy teló van valamiért erre ami nyilván nem a privátjuk.
Négy: ez sima átverés. Az értékelések lehetnek kamuk. Meg sokan ha bármi van is jót irnak valami megfelelésből vagy mert nem akarják megbántani
Sok ilyet hallok én is vendégeimtől. Sajnálom hogy ilyen félre futasid vannak. A kamu képeket is sokan panaszolják.
Üdv.: Lolita 11.ker
Es annyi eszetek nincs hogy visszakerjetek a penzt? Ott utnem állba ha elraká a penzt
Nincs kedve dugni
Nekem meg nincs kedvem fizetni a semmié
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!