Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostiknál megcsappant a kereslet?
Egy tök átlag prosti 25-30cat elkér egy óráért, fél óráért 20-25 között.
Ahogy tudjuk, az óra az sosem teljes órát jelent, fürdés, öltözés, beszélgetés, idő lecsalás = 45-50perc maximum.
én jártam régen, de ennyit már tényleg nem ér.. egy két friss, új hús megjelenik néha, de a legtöbb ugyan az a régi hirdető, 1000 éves retusált képekkel.
Szerintem aki igényes, és erre adja a fejét, az inkább próbált egy sugar daddy-t szerezni a puncson, vagy elmegy svájcba " takarítani "
Voltam 1 hónapja,jól lehúzott és nem is volt jó. Csaj fullos volt amugy.
Soha nem megyek
Hát a vendég nem mindig lát a háttérbe. Ez igy soknak hangzik.
De!
Én mint "prosti" hivatalaosan szexmunkás. Hatalmas kiadásom is van.
Kezdödik h 2 albérletet kell fenntartanom ami nálam 200+220.
Az állami bölcsöde havi 45ezer.
Azt hogy mennyibe kerül manapság a boltokba bevásárolni ugye nem kell részletezzem. Erre jön még telefon számla, digi, és a rosszlanyokon a havi hirdetés is kb 30 körül van.
Én tisztességgel végzem ezt a munkát és csak boldogan szeretném felnevelni a gyerekem úgy mint ti akik igénybe veszitek ezt a szolgáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!