Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalakon lenne kereslet a lábamról készült képekre/videókra?
Szerintem akár itt is, de egyébként az ilyesmi alapvetően nehéz, mert szerintem kevesen fizetnének csak azért, hogy semmi mást ne lássanak belőled. Ez olyan, mintha a puncid mutogatnád. Személytelen..
Szóval valamit még kellene adnod az illetőnek. Ami meg gondolom nem fog menni, hogy beszélgess vele vagy láthasson stb.. szóval ez a legnagyobb hiba az ilyen "vállalkozásoknál" lányok részéről.
De egyébként én a helyedben fórumokat próbálnék meg, ha mindenképpen szeretnék egy kis plusz bevételt.
Megpróbálhatod az OF-en, de nem ebből leszel milliomos. A konkurenciád mindent is megmutat ugyanazért a pénzért. A "vevő" meg mérlegel, hogy ha van x Ft-ja a célra akkor azt mire és hogyan költi el.
Az #1-es jól írta, ha el akarod adni akkor valahogy menedzselned kell, a személyes / személyre szabott érzés illúzióját keltened a vevődben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!