Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nem rosszlányokos, idegen csajnak fizetek a szexért, várható tőle a prostiknál közvetlenebb, barátnősebb együttlét?
Szerintem igen! Ugyan én szexmentes dologért kerestem ilyen lányokat, de a nem hivatásosoknál ezerszer kedvesebbek, közvetlenebbek voltak. Sokkal jobb érzés volt velük tölteni az időt. Sajnos nagyon érződik a RL-os csajokon, hogy ők futószalagon csinálják ezt, és ha próbálnak is kedvesek lenni, akkor is érzed, hogy egy "munkadarab" vagy számukra csak, és csak a pénzért vagy a sokadig kuncsaftjuk.
Hogy az együttlét maga milyen így, nem tudom, van-e különbség, ilyenért sosem fizettem.
4. Hiába nem ő lesz az egyetlen, azért teljesen más, ha valaki rendszeresen pénzért fekszik le emberekkel, és ha valaki 1-2-szer. Aki rendszeresen csinálja, azon nagyon meglátszik sajnos, és aki emberileg is minőségibbre vágyik, annak feltétlen el kell felejtenie az RL-t.
Most arról nem beszélve, hogy az RL-es lányokkal kb. semmit nem is lehet megbeszélni, írni nem tudnak, de telefonban vagy személyesen is többnyire fogalmuk sincs semmiről.
A 4-as vagyok!
6-os!
"a pénzemért sokkal jobbat is kaphatok"
Alapjáraton értem, hogy mit akarsz mondani. De ha az első találkozó után lepattint a p.csába mert nem talál elég izgalmasnak, vagy mert valaki rádígért, akkor mit is kapsz a pénzedért? Mert szerintem semmit!
Főleg amikor még annyi sincs az illetőben, hogy egyenesen kommunikáljon.
Csak megy a paraszvakítás, hogy "most nem érek rá, nagyon elfoglalt vagyok, de majd kereslek ha jó lesz". Közben meg pontosan tudja , hogy nem fog már találkozni veled soha!
Ha neked ez jelenti azt, hogy "emberileg is minőségibb", akkor lelked rajta.
Nekem viszont borzasztó rossz tapasztalataim vannak ezekkel a lányokkal. Undorító kétszínűség, semmitmondó mellébeszélés, szándékos szórakozás a másikkal, és sokszor irreális árak.
Nem állítom azt, hogy a rosszlányokon azonnal olyat lehet találni aki korrekt, és azért van egy kis agya is. Viszont lehet ott ilyet találni, és ahogy írtam, velük legalább ha lebeszélsz valamit, akkor az úgy is van. Hiszen ők ebből élnek. Ha pedig valakinek számít a pénz is, akkor pláne a rosszlányokat javaslom, mert töredékáron vállalják ugyanazt amit egy nem hivatalos prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!