Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogy a párom helyett kell saját magam kielégítenem?

Figyelt kérdés

Én 21L ő 27F

Sokat dolgozik. Mire haza ér teljesen lefárad:(

Sokat nyaggatam miatta régebben,próbáltam meghozni hozzá a kedvét de nem sikerült! Rászoktam arra hogy amíg nincs itthon elintézem saját magam de nem tudom ez meddig tartható:(

Érdemes lehet szakítani?

aug. 13. 13:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Én férfiként vagyok így! Minden nap kiverem, mert ez biztos, a szex meg olyan mint a kutya vacsorája... A libidóm magas, a páromnak meg gyakorlatilag nem létezik.

Semmi értelme együtt maradnotok, én azt tettem, de életem legrosszabb döntése volt, sajnos már van gyerek is. Minden nap ostorozom magam, hogy mások normális szexualitású nőkkel vannak együtt, a nők 98%-a vágyik szexre, én meg belenyúltam abba a csoportba, ahol meg egyáltalán nem kívánják.

Ha rám hallgatsz már ma délután szakítasz! Én csak 23 évet bactam el az életemből, nekem már mindegy. Neked még van jövőd, lépj le!

aug. 13. 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
1: sajnos ez gyakoribb, mint gondolnád... üdv a klubban!
aug. 13. 14:17
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

1.Nagyon sajnálom, hogy igy jártál. Én a feleséged ellentéte vagyok.

Kérdező ez igy nem normális főleg nem ilyen fiatalon. Le kell ülni és megbeszélni, hogy miért van igy. Ha nem változik akkor szakíts, ez igy nem párkapcsolat.

aug. 13. 14:28
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
3. A szexkedvelő, magas libidójú nőkből baromira kevés van. Azt is észrevettem, hogy minél csinosabb egy nő, annál frigidebb. Feltételezem hogy nálad ez nem így van! :)
aug. 13. 14:32
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
4. Nem vagyok vékony. Pont ott kerek ahol kell. Amugy edzek, odafigyelek magamra. Viszont nem gondolom azt, hogy csak a külső számít. Az, hogy egy nő igazán nőies és csábító nagyon vonzó tud lenni egy férfi számára.
aug. 13. 14:38
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Beszélgetés, próba, döntés
aug. 13. 15:09
 7/17 anonim ***** válasza:

Egy ideig lehet ezt húzni,de hosszútávon rá mehetnek az érzelmek is,és így az egész kapcsolat. Csüccsenjetek le megbeszélni szerintem első körben.

Nálunk is 4-5 hetente van szex. Legutóbb 5 hét után volt, akkor is kb.5, max. 10 percig. Az én faszim van,hogy inkább kiveri magának, minthogy velem lefeküdjön (itt is fáradtság van, meg az bonyolultabb, mint kiverni, ja és pluszban autista is).

aug. 13. 20:32
 8/17 anonim ***** válasza:
Aki ilyen partnerrel van együtt, az ilyet is erdemel. Szokták mondani, hogy zsák a foltját. Érdekes módon én csak olyannal voltam eddig, aki szerette a szexet évek múltán is.
aug. 13. 22:32
 9/17 anonim ***** válasza:

"Érdekes módon én csak olyannal voltam eddig, aki szerette a szexet évek múltán is."

És a korábbi partnerektől származó gyerekeket is sorra magára hagytad ugye? Mert amíg nincs a gyerek a képben, kicsit más a helyzet, ugye tudod? Ne keverjük össze az olyan kapcsolatokkal, ahol még nincs gyerek, mert ott szabadon leléphet bármelyik fél, és sokkal kevesebb a kötelesség és akadályozó tényező is...

aug. 14. 09:15
 10/17 anonim ***** válasza:
8. Ja, ha csak az lenne a preferencia hogy olyan nőm legyen aki kefél, az nem lenne megugorhatatlan. Nekem meg ezen kívül van vagy 5-6 sokkal fontosabb dolog is. A hedonisták élete ezért olyan egyszerű, mert a dugáson és a dőzsölésen kívül semmi sem érdekli őket. Ahogy nő az értelmi szint, úgy csökken a libidó. Komoly élet felelőséggel, kevesebb szex és ingerencia.
aug. 14. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!