Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthoni beöntést szokott valaki csinálni magának izgalomból? Ha igen, hogyan és mivel próbáltátok már? N/32
Figyelt kérdés
aug. 12. 23:39
1/10 anonim válasza:
Érdekesen hangzik, és hogy ne legyen hiábavaló, megyek és a popsidat kiélvezem!😉 F
2/10 anonim válasza:
Simán a zuhanyról letekert véget, a lyukadhoz szorítod enyhén, és a langyos közepesnyomással feltöltöd magad. Ez maximum 5 vagy 10 másodperc. Ha csak épp hogy csordogál, akkor 10 mp de érezni fogod hogy feszít.
3/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Igen, sima 2.5l tartállyal - vagy mélyre hosszú csövel, vagy pluggal kombinálva.
7/10 anonim válasza:
Én imádom, kéthetente teljes tisztítást végzek. Amikor teljesen tiszta, ki is használom a lehetőséget, ez is már a szertartás része.
23L
8/10 anonim válasza:
Beöntés + fallosz, és próbáld visszatartani, úgy a legérdekesebb! :)
9/10 anonim válasza:
Én néha szoktam csinálni magamnak , beöntő szettel , szeretem , amúgy fiú vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!