Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerepjátékot próbáltatok ki?
Érdekelne ki milyen szerepekbe bújik. Nálam az apa-lánya megy, szeretik a csajok is akinek ez a fétise.Amikor 20 éves voltam akkor anya-fia volt az idősebb nőkkel. Párral is voltam egyszer, náluk én voltam az albi tulaj.
F
1. Beragadt sötét liftben. Magad előtt cipelsz egy matracot így nem láttátok egymást. Idegenek vagyunk egymásnak, de a sötétben a matracon kúrunk.
2. A férfi egy rabszolga és a Hercegnőnek az a fétise, hogy kényszeríti a rabszolgát dolgokra, ráül a szájára, hogy levegőt alig kapjon és kedvére kinyalatja magát.
3. Betörőnek nincs tudomása arról, hogy otthon tartózkodnak, a nőt lekötözi és berasztja a száját. Nem talál semmi értéket végül feltűnik neki milyen dekoratív a hölgy. Szanaszét kúrja, akinek tűrnie kell mert meg van kötözve.
Mind a háromnál hatalmas orgazmus lett a vége, szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!