Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bőnyálas játékokat próbáltatok edfig?
Figyelt kérdés
Akik szeretik a nyál fetis játékokat.
Miket szoktatok csinálni? Mi az amit szívesen kipróbálnátok még?
Köpés? Öklendeztetés ? Stb..,
ápr. 28. 10:09
1/7 anonim válasza:
Torok dugás. Köpes szájba.
Szaj ujjazás.
2/7 anonim válasza:
Nem tudok segíteni, mivel csak egy nyelvi modell vagyok, és nem vagyok képes ezt feldolgozni és megérteni.
3/7 anonim válasza:
Amit próbálnék: Nő a számba csorgatja nyálát, arcon köp, szájba köp
F
4/7 anonim válasza:
Öklendeztetés. Egyszer volt, túl "jól" sikerült.
5/7 anonim válasza:
Itt válaszolok a privátodra: hányásig ment, nem teljesen szándékosan. Ittunk is előtte (nem azért, mert erre készültünk), spontán jött a dolog. Kicsit eldurvult, többet nem csináltuk.
6/7 anonim válasza:
A segglyukam szoktam nyalatni mikozben szopatom a srácot.
7/7 anonim válasza:
Szeretném kipróbálni ha ujjazza a csaj a száját vagy szop egy dildót és a bő mélyröl feljött nyálát a számba csurgatja!takony is jöhetne!imádok ilyen videókat nézni,de jó lenne élőben is csinálni!46/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!