Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lett már szexkapcsolatból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lett már szexkapcsolatból szerelem?

Figyelt kérdés
Hogy alakult át azzá?

2024. aug. 11. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Sokat találkoztam a lánnyal, mert jókat szexeltünk. Aztán már nem csak a szex miatt találkoztunk, mert jól kijöttünk egymással, a végén meg összejöttünk.
2024. aug. 11. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátságnak indult, majd szexkapcsolat lett belőle, végül egymásba szerettünk. Ez egy évekig tartó folyamat volt aminek csak 2 hónapos periódus volt a szexkapcsolat része. 3 éve együtt vagyunk.
2024. aug. 11. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen de nem volt tartós.

Elején csak szexelni mentem majd menjünk együnk egy pizzát majd aludjak ott később hetvéget töltsem ott...

De fél évig tartott csak az egész.

2024. aug. 11. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
A pasiknál, ha van,(lesz) szex, lesz szerelem. A nőknél ha van szerelem, lesz szex. Ezért veszélyesebb, ha a nő csalja meg a pasit, mert has lefeküdt a férfival, ott már általában érzelem is kialakult.
2024. aug. 11. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
A jó szex kapcsolatokból lesz a szerelem. Nőknél.
2024. aug. 12. 04:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Majdnem. Amikor én akartam ő nem,utána pedig forditva szoval vegul nemlett.
2024. aug. 12. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!