Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatból párkapcs.?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból párkapcs.?

Figyelt kérdés

Par honapja van egy szexkapcsolatom vagyis inkabb baratsag extrakkal. Sokat irogatunk is..de nem.tul surun talalkozunk.

Mert a ferfi ritkabban szsretne. Elofordulhat, hogy fel hogy belem.szeret?

Neha telejsen ugy tunik

2024. jan. 21. 16:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
17%
Jó lehet a pasinak én is erre vágynék.
2024. jan. 21. 16:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van köztetek gyengédség, összebújás, romantikusnak megélt pillanatok, de ettől még egyáltalán nem biztos, hogy a másik fél beléd fog szeretni. Lehet, hogy csak bepótol veled olyasmiket, amiket a kihűlt házasságában nem kap meg.
2024. jan. 21. 16:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Szingli ő is
2024. jan. 21. 16:55
 4/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak a viszony kellemes részét szeretné megélni. A komoly, érzelmi alapú kapcsolat felelősségvállalással járna, ezért attól tartózkodik, fegyelmezi magát.

Azért feltételeztem, hogy esetleg nem független, mert ismerek egy nőt, aki szintén a divatos "barátság extrákkal" néven emlegeti a szexkapcsolatát, miközben egy házas férfi szeretője. Persze, becsapja magát, mert a "barátság extrákkal" egy kiegyensúlyozottabb, egyenrangú viszonyra illik.

2024. jan. 21. 17:29
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem abból lett rendes kapcsolatom.

43F

2024. jan. 21. 17:37
 6/18 xKakashix ***** válasza:
100%
Saját helyzetemből kiindulva, lehet hogy nem kér a párkapcsolattal járó "szarságokból" és csak a kellemes részét szeretné élvezni, illetve lehet pont attól fél, hogy esetleg te kezdesz el érezni többet iránta, velem is ez volt anno, mikor a szexpartnerem elkezdett többet érezni irántam, hiába megbeszéltük, hogy semmi komoly.. és ez ilyenkor elég ciki helyzet, megbántod a másikat hiába nem szeretnéd. Nem tudom ti mennyire beszéltétek meg ezt, hogy csak kizárólag szexeltek vagy ha úgy alakul akár lehet több is.
2024. jan. 21. 20:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Sajnos tudja h bennem mar tobb van
2024. jan. 21. 21:02
 8/18 anonim ***** válasza:

😔😔😔

Semmit nem veszel észre az érzéseiből?

Csak szex és megy dolgára?

Egy jó reggelt üzi amikor épp aznap nem taliztok?

Vagy nem ölel szex után?

Ilyenek vannak?

2024. jan. 21. 21:05
 9/18 A kérdező kommentje:

Folyton olel. Ugy fekszunk alszunk.

Sokszor beszelunk irasban.

2024. jan. 21. 21:14
 10/18 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva többet akar ő is.

Volt pár szexkapcsolatom de ott ölelkezés nem nagyon volt részemről.

Inkább csak kielégülés és menni dolgomra.

Akinél többre vágytam és megvolt a kémia ott más volt.

2024. jan. 21. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!