Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szexkapcsolatban nem kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szexkapcsolatban nem kell annyi mindennek megfelelejk mint egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Igazán tapasztalatlan vagyok ezért lehet hülye kérdés. 18 éves korom óta leszázalékolt vagyok szívbetegség miatt ami öröklődhet ezért nem vállalnék gyereket, sok nő meg persze szeretne gyereket. Van idegi/pszichés problémám is ezért tudom hogy nem lenne egy álom velem kapcsolatban lenni, szexpartnert meg jó eséllyel nem érdekli hogy mennyit keresek, akarok e gyereket, vagy éppen mennyire nehezíti meg az életem az egészségem mert ugye csak szex semmi egyéb. A külsőmet tudom alakítani fodrásszal, bőrápolással és sporttal amennyit az egészségem enged. 22/f
2023. márc. 6. 20:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Megfeleljek'
2023. márc. 6. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:

Ügyesen megválaszoltad a saját kérdésed.

Még valami?

2023. márc. 6. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Egy szexkapcsolatban és egy hosszabb párkapcsolatban is az a fontos, hogy az emberek megbeszéljék egymással az elvárásaikat és az igényeiket, és megegyezzenek abban, hogy mire vágynak és mire nem.

Egy szexkapcsolatban általában kevésbé fontosak azok a dolgok, amelyek egy hosszabb távú kapcsolatban fontosak lehetnek, például a közös jövőkép, a gyerekvállalási tervek vagy az életcéljai. Azonban a szexkapcsolatban is fontos a kommunikáció és az őszinteség. Az, hogy csak szexuális kapcsolatot keresel, nem jelenti azt, hogy nem fontos, hogy a szexuális partnereid tiszteljék és figyelembe vegyék a határaidat, vagy hogy ne beszéljetek meg bizonyos dolgokat előre, például a védekezés módját.

Azt javaslom, hogy őszinte legyél a szexpartnereiddel, és mondd el nekik, hogy milyen elvárásaid és igényeid vannak a szexkapcsolattal kapcsolatban. Ha valaki nem ért egyet veled, akkor tudni fogja, hogy mielőtt szexuális kapcsolatba lépne veled, és lehetősége lesz arra, hogy döntsön, hogy szeretne-e ilyen kapcsolatot veled.

Az is fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy a szexuális életed és a mentális egészséged közötti összefüggés, és szükség esetén kérj segítséget szakembertől, ha úgy érzed, hogy a mentális vagy pszichés problémáid befolyásolják a szexuális életedet.

2023. márc. 6. 21:05
 4/13 A kérdező kommentje:
1 évig impotens voltam amikor szívbetegségtől nem volt rendes keringésem, de már működik minnden rendesen. Pszichés gondok soha nem csökkentették a libidómat, még úgy sem hogy 100 mg ssri-t szedek.
2023. márc. 6. 21:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet nyugodtan normál kapcsolatod is. Az hogy van/volt egy betegséged, illetve hogy nem szeretnél gyereket az ezt nem zárja ki.
2023. márc. 6. 21:18
 6/13 A kérdező kommentje:
5.Több betegségem van, igazából javarészt annyi a hatása hogy kemény fizikai munkát, vagy precíz munkát nem végezhetek. Illetve kerülnöm kell a mágneses teret és magas feszültséget mert pacemakerem van. Boncmester szerettem volna lenni de akaratlan mozgásaim/rángásaim (tikkek) vannak ezért nem lennék rá alkalmas, és nem találom azt a szellemi munkát igénylő szakmát ami érdekelne, el vagyok veszve.
2023. márc. 6. 21:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Leginkább az egészséügy érdekel, azért érdekelt a boncmesterség mert ott nem kell életekért felelni.
2023. márc. 6. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:

A szexkapcsolatban ugyanúgy fontos a vonzódás, a vágy - a nélkül nem működik a "kémia". Sőt szexkapcsolatban sokszor magasabban is van a léc mint normál kapcsolatban ezen a téren (ahol érzések, érzelmek vannak ott többet "elnéznek" a másiknak).

S bocs h. ezt mondom de te nem kapcsolatot keresel csak p.nát - elég lényeges különbség!

2023. márc. 6. 22:03
 9/13 A kérdező kommentje:
8.Mégis miből jutottál te arra a következtetésre hogy csak azt akarok?
2023. márc. 7. 01:10
 10/13 anonim ***** válasza:
A 8-as jó mondja. Szexpartnernek kb bárkit megkaphat egy lány, normál kapcsolatra már nem biztos. Így szexnél nagyobb a limit én is azt gondolom.
2023. márc. 7. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!