Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok hogyan reagálnátok,ha egy szimpatikus pasi felajánlaná hogy bármikor kinyalna orgazmusig és nem várna viszonzást?
Figyelt kérdés
aug. 11. 14:28
3/10 anonim válasza:
Nagyban függ attól hogy milyen kapcsolatban vagyok az illetővel. Frissen megismert személynél vagy ismerős/barát esetében akivel felületes az ismerettség elküldeném melegebb éghajlatra, ha a semmiből előállna ezzel, szimpátiától független 🙃
De ha tegyük fel már ismerkedek vele, randizgatunk vagy bármi egyéb, és a kapcsolat olyan vizekre evezik hogy már mindketten nyíltan beszélünk szexuális dolgokról probléma nélkül akkor elfogadnám persze, és belemennék.
4/10 anonim válasza:
#3 szép szál nő vagy, ha egy barátot is elküldenél melegebb éghajlatra.
5/10 anonim válasza:
#4 Miért, hogy kellene reagálnom? Szerintem a legtöbb ember hasonlóan tenne, és/vagy megszakítaná a barátságot.
6/10 anonim válasza:
Ha még jól is nézz ki a pasi, elfogadnám, ha tényleg csak ezt akarna
7/10 anonim válasza:
Mindamellett, hogy szerintem a fejem hirtelen mutálódott paradicsomra hasonlítana, tisztelettel elutasítanám... magamat ismerve hebegve-habogva. 🤦♀️
8/10 anonim válasza:
#5 csak az reagàl így, aki nem ismeri a barátságok értékét/mélységét vagy aki borzalmasan frusztrált. Utóbbin lehet segíteni
9/10 anonim válasza:
Felejtsd el, esélytelen.
A nők olyan kifinomult érzéki lények hogy nem csinálnak ilyen alantas dolgot.
Kivéve ha egy fullos pasi ajánlja fel
10/10 Zerge.999 válasza:
6.os én tényleg csak azt akarnám! ..privi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!