Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha jól megy az első randi és a pasi felaánlja, hogy viszonzás nélkül is kinyalna benneteket, hogyan reagálnátok?
Én férfi vagyok. De attól az még ugyanúgy benne van, hogy gyökér a másik, hiába játszotta meg magát online.
Pont volt egy jó kérdés ezzel kapcsolatban ma egy másik kategóriában..
Szóval én nem randizom jöttment alakokkal csak előre nem tudod, hogy milyen a másik hogyha csak online az ismeretségetek.
#1 voltam.
Nem élnék a lehetőséggel, és részemről nem lenne második randi.
Párkapcsolat céljából ismerkedem, így nem tudnám komolyan venni azt a férfit, aki az első randin előáll ezzel, mint ahogy azt sem, aki már az első pár randin nyomja a szex témát, mint süket a csengőt.
Én sem randizom csak úgy, de férfiként tisztában vagyok azzal, hogy az még önmagában nem jelent semmit [sok esetben] hogy egy nő igent mond egy találkozóra. Ezért szerettem volna felhívni a kérdező figyelmét, hogy szerintem nagyon rossz úton jár ezzel és a nők számára a nyalás alapból egy intimebb dolog.. csak sok férfi nem tudja hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!